Оператор лінії у виробництві харчової продукції (перероблення фруктів, овочів, олієнасіння та горіхів)

 СП (ПТ)О 

Оператор лінії у виробництві харчової продукції (перероблення  фруктів, овочів, олієнасіння та горіхів)

ПОСІБНИК ДЛЯ ПІДГОТОВКИ НАЛАДЧИКА ОБЛАДНАННЯ ПЕРЕРОБНИХ ВИРОБНИЦТВ

МЕХАНІЗАЦІЯ ПЕРЕРОБКИ І ЗБЕРІГАННЯ ПЛОДООВОЧЕВОЇ ПРОДУКЦІЇ

Н.С.Арутюнян Рафинация масел и жиров

О.В.Дацишин Технологічне обладнання зернопереробних та олійних виробництв

Радов В.П. ТЕХНОЛОГІЯ ПЕРЕРОБКИ РИБИ

М.М.Клименко Технологія м'яса та м'ясних продуктів

Основи харчових технологій 2016

Б.Л. Флауменбаум Технология консервирования плодов,овощей,мяса и рыбы

Ромашко І. Технохімічний контроль виробництва

М.І.Осейко Технологія рослинних олій

Л. В. Пешук, Т. Т. Носенко БІОХІМІЯ ТА ТЕХНОЛОГІЯ ОЛІЄ-ЖИРОВОЇ СИРОВИНИ

ТЕХНОЛОГИЯ ОТРАСЛИ (ПРОИЗВОДСТВО РАСТИТЕЛЬНЫХ МАСЕЛ)

Технологічний регламент

6. ТЕХНОЛОГІЧНІ СХЕМИ ВИРОБНИЦТВА

Можливі неполадки технологічного процесу

щербаков-технология-получен-растит-масел

Ю.Г.Скрипников Технологія переробки плодів та ягід


Немає коментарів:

Дописати коментар