Оператор лінії у виробництві харчової продукції (перероблення фруктів, овочів, олієнасіння та горіхів)
ПОСІБНИК ДЛЯ ПІДГОТОВКИ НАЛАДЧИКА ОБЛАДНАННЯ ПЕРЕРОБНИХ ВИРОБНИЦТВ
МЕХАНІЗАЦІЯ ПЕРЕРОБКИ І ЗБЕРІГАННЯ ПЛОДООВОЧЕВОЇ ПРОДУКЦІЇ
Н.С.Арутюнян Рафинация масел и жиров
О.В.Дацишин Технологічне обладнання зернопереробних та олійних виробництв
Радов В.П. ТЕХНОЛОГІЯ ПЕРЕРОБКИ РИБИ
М.М.Клименко Технологія м'яса та м'ясних продуктів
Основи харчових технологій 2016
Б.Л. Флауменбаум Технология консервирования плодов,овощей,мяса и рыбы
Ромашко І. Технохімічний контроль виробництва
М.І.Осейко Технологія рослинних олій
Л. В. Пешук, Т. Т. Носенко БІОХІМІЯ ТА ТЕХНОЛОГІЯ ОЛІЄ-ЖИРОВОЇ СИРОВИНИ
ТЕХНОЛОГИЯ ОТРАСЛИ (ПРОИЗВОДСТВО РАСТИТЕЛЬНЫХ МАСЕЛ)
6. ТЕХНОЛОГІЧНІ СХЕМИ ВИРОБНИЦТВА
Можливі неполадки технологічного процесу
щербаков-технология-получен-растит-масел
Ю.Г.Скрипников Технологія переробки плодів та ягід
Немає коментарів:
Дописати коментар