26.02.2025р.Тема: «Технологія незбирано-молочної продукції та морозива» ОЛХП 4.1.2 «Устаткування для виробництва незбирано- молочних продуктів та морозива» 1) Апаратно- технологічна лінія виробництва сметани; 2) Апаратно - Технологічна лінія виробництва сиру кисломолочного; 3) Апаратно- технологічна лінія виробництва морозива; 4) Графіки планово- попереджувальних ремонтів; 5) Класифікація ремонтних робіт; 6) Прилади вимірювальної техніки, їх призначення; 7) Повірка та калібрування приладів вимірювальної техніки
27.02.2025р. Тема: ОЛХП4.1.3«Технологія незбирано- молочних продуктів та морозива» , «Розлив, фасування незбирано- молочних продуктів та морозива» 1) Види пакувальних матеріалів для пакування пастеризованого молока та вершків; 2) Види пакувальних матеріалів для пакування кисломолочних напоїв; 3) Види пакувальних матеріалів для пакування сметани; 4)Способи пакування; 5) Вимоги до умов зберігання готової продукції; 6) Вимоги до термінів придатності продукції; 7) Пакування морозива, вимоги до пакувального матеріалу
28.02.2025р. Тема: ОЛХП4.1.3«Технологія незбирано- молочних продуктів та морозива» , «Розлив, фасування незбирано- молочних продуктів та морозива»; «Миття та дезінфекція устаткування , тари, апаратури, приладів для виготовлення незбирано- молочних продуктів»1) Вимоги до транспортування готової продукції; 2) Рекомендовані миючі та дезінфекційні засоби; 2) Лужні та кислотні розчини; 3) Рекомендовані концентрації; 4) Рекомендовані температурні режими; 5) Порядок миття та дезінфекції; 6) Методи оцінки якості миття; ОЛХП 4.2 1 «Технологічні процеси виробництва вершкового масла та спредів - 7) Асортимент та характеристика вершкового масла; 8) Загальні технологічні операції виробництва масла
26.02.2025р.Тема: «Технологія незбирано-молочної продукції та морозива» ОЛХП 4.1.2 «Устаткування для виробництва незбирано- молочних продуктів та морозива» 1) Апаратно- технологічна лінія виробництва сметани; 2) Апаратно - Технологічна лінія виробництва сиру кисломолочного; 3) Апаратно- технологічна лінія виробництва морозива; 4) Графіки планово- попереджувальних ремонтів; 5) Класифікація ремонтних робіт; 6) Прилади вимірювальної техніки, їх призначення; 7) Повірка та калібрування приладів вимірювальної техніки
ВідповістиВидалити27.02.2025р. Тема: ОЛХП4.1.3«Технологія незбирано- молочних продуктів та морозива» , «Розлив, фасування незбирано- молочних продуктів та морозива» 1) Види пакувальних матеріалів для пакування пастеризованого молока та вершків; 2) Види пакувальних матеріалів для пакування кисломолочних напоїв; 3) Види пакувальних матеріалів для пакування сметани; 4)Способи пакування; 5) Вимоги до умов зберігання готової продукції; 6) Вимоги до термінів придатності продукції; 7) Пакування морозива, вимоги до пакувального матеріалу
ВідповістиВидалити28.02.2025р. Тема: ОЛХП4.1.3«Технологія незбирано- молочних продуктів та морозива» , «Розлив, фасування незбирано- молочних продуктів та морозива»; «Миття та дезінфекція устаткування , тари, апаратури, приладів для виготовлення незбирано- молочних продуктів»1) Вимоги до транспортування готової продукції; 2) Рекомендовані миючі та дезінфекційні засоби; 2) Лужні та кислотні розчини; 3) Рекомендовані концентрації; 4) Рекомендовані температурні режими; 5) Порядок миття та дезінфекції; 6) Методи оцінки якості миття; ОЛХП 4.2 1 «Технологічні процеси виробництва вершкового масла та спредів - 7) Асортимент та характеристика вершкового масла; 8) Загальні технологічні операції виробництва масла
ВідповістиВидалити