25.02.2025ОБРАЗНЕ СЛОВО ПОЕТИЧНОГО МОДЕРНІЗМУ25.02.2025Переглянь уважно навчальне відео:ДОМАШНЄ ЗАВДАННЯ:2. Запишіть відомості про життя письменниці у зручній для вас формі (тексту, плану, таблиці, схеми).
21.02.202528.02.2025!!! Виконайте тестові завдання. Завдання необхідно виконати до 3 березня 10:00
ЗАХИСТ УКРАЇНИ
24.02.2025 Тема: Оазимут, його визначення( Підручник, Параграф 18, ст. 155-157)
ХІМІЧНИЙ МОДУЛЬ
Підручник Природознавство 10 клас
20.02.2025 Тема: Сульфатна, нітратна, карбонатна кислоти, солі цих кислот. Властивості.
20.02.2025 Практична робота: Добування вуглекислого газу.
Математика
приєднайтеся до курсу
https://classroom.google.com/c/NzE5MTM4MzkyNTQx?cjc=2adfbohВиконайте завдання уроків:
21.04.2025. Алгебра. Застосування похідної до дослідження та побудови графіків функції
СПЕЦТЕХНОЛОГІЯ
20.02.2025: Завершити виконання лабораторно-практичної роботи: здатність готувати страви з яєць та молочних продуктів - 3 год.
Зміст та порядок виконання записаний в конспекті на попередньому уроці. Виконати кожний пункт послідовно один за одним.
СПЕЦТЕХНОЛОГІЯ
24.02.2025: РН6: Готувати бульйони, супи та соуси.
ПК1: Здатність підготуватись до робочого процесу приготування бульйонів, супів та соусів, організувати робоче місце
Працюєте за посиланням:
https://classroom.google.com/c/NzU0NzE4Njg0MDYy?cjc=jlvxkub
СПЕЦТЕХНОЛОГІЯ25.02.2025. ПК2: Здатність
приготування бульйонів, супів: заправних, пюреподібних, холодних та
різних, їх відпускПрянощі, значення в кулінарії, види, класифікація. Опрацювати матеріал за посиланням: https://classroom.google.com/w/NzU0NzE4Njg0MDYy/t/all
СПЕЦТЕХНОЛОГІЯ27.02.2025. ПК2: Здатність приготування бульйонів, супів: заправних, пюреподібних, холодних та різних, їх відпуск. Приготування бульйонівОпрацювати матеріал в зошит за посиланням: https://classroom.google.com/w/NzU0NzE4Njg0MDYy/t/all
СПЕЦТЕХНОЛОГІЯ21.04.2025. ПК2: Здатність приготування соусів. Лабораторно-практична робота.Продовжуємо виконувати практичну роботу за змістом в конспекті: готуєте соус (фото надсилаєте)
Санітарія та гігієна:
27.09.2024 ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА
Тема уроку: Легка атлетика
1. Тема. Властивості рідин. Поверхневий натяг
Параграф 45,46(опрацювати - скласти конспект)
2.Практикум з розв'язання задач
С.189 Розв'язуємо разом
27.12.2024
Тема. Деформація твердих тіл. Механічна напруга
Прагараф 47(опрацювати - скласти конспект)
Технології. Фінансова грамотність
Інформатика
приєднайтеся до курсу
https://classroom.google.com/c/NzE5MTM4MzkyNTQx?cjc=2adfbohВиконайте завдання уроків:
21.04.2025 Тонова корекція зображень. Робота з кольором
|
Зарубіжна література
27.12.2024р.
Тема: Позакласне читання. Гі де Мопасса́н «Любий друг".
Прочитати роман.
Виробниче навчання
26.02.2025 року
М2. Приготування гарячих страв.
РН.3 Готувати страви з яєць, молока та молочних продуктів.
Урок. Здатність готувати холодні і гарячі страви з кисломолочного сиру.
Комплекти інструкційно-технологічних карток
https://youtu.be/Q-hpAU3vivw?si=bXA5wBJG-YYCdLT4
https://youtu.be/Px0nnfu-z9k?si=OrRF8gYIXpzHdf4V
https://youtu.be/cKmyPw3TGIQ?si=RW-y110zjYglWXBN
27.12.2024р.
Тема: Позакласне читання. Гі де Мопасса́н «Любий друг".
Прочитати роман.
Виробниче навчання
26.02.2025 року
М2. Приготування гарячих страв.
РН.3 Готувати страви з яєць, молока та молочних продуктів.
Урок. Здатність готувати холодні і гарячі страви з кисломолочного сиру.
Комплекти інструкційно-технологічних карток
https://youtu.be/Q-hpAU3vivw?si=bXA5wBJG-YYCdLT4
https://youtu.be/Px0nnfu-z9k?si=OrRF8gYIXpzHdf4V
https://youtu.be/cKmyPw3TGIQ?si=RW-y110zjYglWXBN
Немає коментарів:
Дописати коментар