103

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

25.02.2025
ОБРАЗНЕ СЛОВО ПОЕТИЧНОГО МОДЕРНІЗМУ
25.02.2025
Переглянь уважно навчальне відео:
ДОМАШНЄ ЗАВДАННЯ:
2. Запишіть відомості про життя письменниці у зручній для вас формі (тексту, плану, таблиці, схеми). 

21.02.2025
28.02.2025
!!! Виконайте тестові завдання. Завдання необхідно виконати до  3 березня 10:00

ЗАХИСТ УКРАЇНИ

24.02.2025 Тема: Оазимут, його визначення( Підручник, Параграф 18, ст. 155-157)

 

 ХІМІЧНИЙ МОДУЛЬ

20.02.2025 Тема: Сульфатна, нітратна, карбонатна кислоти, солі цих кислот. Властивості.

 Математика

приєднайтеся до курсу 

https://classroom.google.com/c/NzE5MTM4MzkyNTQx?cjc=2adfboh

Виконайте завдання уроків:

21.04.2025. Алгебра. Застосування похідної до дослідження та побудови графіків функції

СПЕЦТЕХНОЛОГІЯ

20.02.2025: Завершити виконання лабораторно-практичної роботи: здатність готувати страви з яєць та молочних продуктів - 3 год. 

Зміст та порядок виконання записаний в конспекті на попередньому уроці. Виконати кожний пункт послідовно один за одним.

СПЕЦТЕХНОЛОГІЯ

24.02.2025: РН6: Готувати бульйони, супи та соуси. 

ПК1: Здатність підготуватись до робочого процесу приготування бульйонів, супів та соусів, організувати робоче місце

Працюєте за посиланням: 

https://classroom.google.com/c/NzU0NzE4Njg0MDYy?cjc=jlvxkub


СПЕЦТЕХНОЛОГІЯ
25.02.2025. ПК2: Здатність приготування бульйонів, супів: заправних, пюреподібних, холодних та різних,  їх відпуск
Прянощі, значення в кулінарії, види, класифікація. Опрацювати матеріал за посиланням: https://classroom.google.com/w/NzU0NzE4Njg0MDYy/t/all

СПЕЦТЕХНОЛОГІЯ
27.02.2025. ПК2: Здатність приготування бульйонів, супів: заправних, пюреподібних, холодних та різних,  їх відпуск. Приготування бульйонів
Опрацювати матеріал в зошит за посиланням: 
https://classroom.google.com/w/NzU0NzE4Njg0MDYy/t/all

СПЕЦТЕХНОЛОГІЯ
21.04.2025. ПК2: Здатність приготування соусів. Лабораторно-практична робота.
Продовжуємо виконувати практичну роботу за змістом в конспекті: готуєте соус (фото надсилаєте)

Санітарія та гігієна:


27.09.2024 ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА     

Тема уроку: Легка атлетика

           Відео - урок

Фізико-астрономічний модуль
26.12.2024
1. Тема. Властивості рідин. Поверхневий натяг
Параграф 45,46(опрацювати - скласти конспект)
2.Практикум з розв'язання задач 
С.189 Розв'язуємо разом

27.12.2024
Тема. Деформація твердих тіл. Механічна напруга
Прагараф 47(опрацювати - скласти конспект)

Технології. Фінансова грамотність

                    Написати конспект до теми.
27.12.2024 Тема. Практична робота: "Розроблення особистого інвестиційного плану із зазначенням привабливих інструментів вкладання коштів"
                     Виконати практичну роботу

Інформатика

приєднайтеся до курсу 

https://classroom.google.com/c/NzE5MTM4MzkyNTQx?cjc=2adfboh

Виконайте завдання уроків:

21.04.2025  Тонова корекція зображень.  Робота з кольором


 

                                              Зарубіжна література

27.12.2024р.

Тема: Позакласне читання. Гі де Мопасса́н «Любий друг".

Прочитати роман.


Виробниче навчання

26.02.2025 року

М2. Приготування гарячих страв.

РН.3 Готувати страви з яєць, молока та молочних продуктів.

Урок. Здатність готувати холодні і гарячі страви з кисломолочного сиру.

Комплекти інструкційно-технологічних карток

https://youtu.be/Q-hpAU3vivw?si=bXA5wBJG-YYCdLT4

https://youtu.be/Px0nnfu-z9k?si=OrRF8gYIXpzHdf4V

https://youtu.be/cKmyPw3TGIQ?si=RW-y110zjYglWXBN




Немає коментарів:

Дописати коментар