Дистанційне навчання Старокостянтинівського аграрно-промислового ліцею
Головна сторінка
103
106
107
110
113
201
202
204
205
209
311
312
314
315
Бібліотека
Соціальний педагог інформує
Зворотній зв'язок з викладачем для оцінювання
Гуртки
Методичні рекомендації щодо організації дистанційн...
Поради психолога
Оператор лінії у виробництві харчової продукції (перероблення фруктів, овочів, олієнасіння та горіхів)
107
СПЕЦТЕХНОЛОГІЯ
8 грудня 2023 року
ПК2: Здатність готувати страви з овочів. Приготування запечених страв з овочів, грибів.
Ознайомитися з матеріалом та коротко занотувати в зошит: сучасні овочеві гарніри
https://pidru4niki.com/87507/turizm/garniri_ovochiv_gribiv
Немає коментарів:
Дописати коментар
Головна сторінка
Підписатися на:
Дописи (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар